Art By Me Pinkey

I mitt yrke som frisör möter jag så många olika öden. Vi skrattar, vi gråter. Försöker alltid hjälpa till så gott jag kan. Jag arbetar i en helt underbar atmosfär där mina kunder kan slappna av och bara vara en stund. Varje kund som lämnar studion med ett leende är underbart.

Mitt sätt att rensa dagen är att skapa. Måla mina änglar som glittrar, texter som präglat dagen. Mina hjärtan som berör och blingar, mina änglar med vingar. Mina måsar som så många ogillar i verkligheten, men mina måsar är både skrik- och skitfria! Mår så underbart bra av att både vara frisör och artist.

Min konst finns samlad i en aktiv utställning på studion, och är till försäljning. Självklart kan du göra din egen beställning.

Klicka på bilderna nedan för att se dem större.

Se mer av min konst på Facebookgruppen: